Mammaledig – mer tid för bloggande?

Jag har börjat bloggat många gånger. Lika många gånger som jag påbörjat ett nytt syprojekt, sagt meningen: ”det där kan man göra själv”, kommit på ”mångmiljonidéer” eller bytt aktivitet när jag var liten (judo, simning, fotboll, innebandy, konståkning, ridning, piano, trampolin m.m). Varje gång har bloggen runnit ut i sanden.  Främsta orsaken har varit brist på bloggämnen men också på grund av tidsbrist.

Vad som skiljer denna gång från så många andra gånger är att jag har blivit mamma. Mamma till lilla Iris Astrid Isola Bucht. Född 10 Februari 2014 och fin som snus.

Lyxen med att vara mammaledig är att man då och då får en stund för sig själv när barnet sover. Tid som till en början avsattes till mig egen sömn, men som på senare tid gärna utnyttjas i vaket tillstånd. Därav denna blogg.

Kommer förmodligen skriva en hel del om livet som nybliven mamma. Men ska försöka klämma in ett och annat blogginlägg om andra saker också. Hoppas det kan finnas intresse för någon att läsa, om inte kanske det blir kul för Iris att läsa i framtiden. Då bloggandet är retro.

Jag vet inte om denna gång kommer vara för evigt, om detta omedvetet är mitt första inlägg av flera hundra eller om detta förblir mitt första och därmed sista inlägg.

Det får bära eller brista.

5 Comments on Mammaledig – mer tid för bloggande?

 1. Ewa
  25 april, 2014 at 11:37 (9 månader ago)

  Härligt! En läsare som kommer läsa allt! Lycka till och pussa världens finaste lilla Iris!

  Svara
 2. David
  25 april, 2014 at 11:41 (9 månader ago)

  You go girl!

  Svara
 3. Fabiola
  26 april, 2014 at 08:28 (9 månader ago)

  Får man komma på en fika 5 maj? Tänk vilket bloggmoment det kan bli efter att vi tre girls träffats!

  Svara
  • admin
   27 april, 2014 at 12:44 (9 månader ago)

   Åh ja självklart! Ledsen att jag inte hört av mig om fika. 5e maj låter super! Jag är upptagen till 12.30 men sen kan vi!

   Svara
 4. Evelina
  27 april, 2014 at 10:18 (9 månader ago)

  KUL med bloggande!

  Svara

Leave a Reply